Nie przegap
Strona główna » Wiadomości » Powołanie st. bryg. Piotra Strojnego na stanowisko Komendanta PPSP w Brzesku

Powołanie st. bryg. Piotra Strojnego na stanowisko Komendanta PPSP w Brzesku

Małopolski Komendant Wojewódzki Państwowej Straży Pożarnej st. bryg. mgr inż. Stanisław Nowak powołał z dniem 30 grudnia 2016 roku na stanowisko Komendanta Powiatowego Państwowej Straży Pożarnej w Brzesku st. bryg. mgr inż. Piotra Strojnego oraz powierzył pełnienie obowiązków Zastępcy Komendanta Powiatowego Państwowej Straży Pożarnej w Brzesku mł. bryg. Piotrowi Słowiakowi. Uroczystość odbyła się w siedzibie Komendy Powiatowej PSP w Brzesku z udziałem Małopolskiego Komendanta Wojewódzkiego Państwowej Straży Pożarnej st. bryg. mgr inż. Stanisława Nowaka. W uroczystości udział wzięli Starosta Brzeski mgr Andrzej Potępa oraz Prezes Zarządu Oddziału Powiatowego ZOSP RP dh Marian Zalewski.

PSP Brzesko

Zostaw odpowiedź.

Twój adres email nie będzie opublikowany.Pola wymagane *

*

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Zwiększ czcionkę
Zmień kontrast